mail icon

Yelloo Streetscan

Veiligheid in de bewoonde omgeving
Risico's wegnemen door oplossingen vooraf in beeld te brengen
Oplossingen borgen in het uitvoeringsplan
Inzicht voor en draagvlak door huurders
3D engineering in de werkelijkheid
image

Wat is de Yelloo Streetscan?

De Yelloo Streetscan is een online visueel middel om veiligheidsrisico’s voortijdig in kaart te brengen, samen met bijbehorende oplossingen.

In de offertefase betekent dit dat we in ons online portaal vrij precies kunnen aangeven op welke plek op de bouwlocatie welke risico’s zijn en welke oplossingen hierbij waar geplaatst kunnen worden. Denk aan steigers, bouwhekken, looproutes, containers, kraanopstellingen etc.

Bij opdracht verzorgen wij een complete 3D scan van gebouw(en) en omgeving. Deze voegen wij als laag toe aan ons portaal. Daar zullen we ook de definitieve veiligheidsvoorzieningen in 3D aan toevoegen, evenals de gescande fotobeelden.

Onze 3D modellen voor steigers worden tevens als aparte laag geupload waardoor ook duidelijk in beeld gebracht kan worden wat de impact hiervan is en op welke locatie materiaal gestockeerd kan worden. 

Het gescande 3D model van de woningen / gebouwen is van jou en tevens bruikbaar voor dakdekker, kozijnenleverancier, hovenier, zonnepanelen leverancier etc. Zo is het mogelijk veel preciezer te begroten en in te schatten hoeveel materiaal waar nodig is. Dit voorkomt tevens opslag van overtallig materieel rond de woningen / gebouwen. 

Doordat de oplevering via een online portaal is, kunnen we deze aanpassen aan jullie eigen huisstijl. Dit helpt bij het verduidelijken van de plannen aan opdracht, huurcommissie en / of bewoners en belanghebbenden.

Wil je weten hoe dit in de praktijk uitpakt voor jouw project? Mail dan nu met Wim Robbertsen via w.robbertsen@yahoo.nl voor een vrijblijvend gesprek.

image

Resultaat

  • Elke stakeholder / partner (incl bewoners!) inzicht in dezelfde veiligheidsvoorzieningen
  • Draagvlak aannemer, onderaannemer, corporatie, bewoners(commissie)
  • Belangrijke input voor bouwveiligheidsplan
  • Klaar voor Wkb
  • Helderheid wie waarvoor verantwoordelijk is
  • Tijdsbesparing in voorbereiding
  • Preciezere levering, voorkomt risico’s en overlast
  • Een veilige omgeving!

Interesse?

Interesse in het concept van de Yelloo Streetscan? Ga met ons in gesprek en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden, de voordelen en de werking ervan. Yelloo is altijd bereid om met je in gesprek te gaan over een pilot.

Je kunt hiervoor contact opnemen met Wim Robbertsen, via w.robbertsen@yelloo.nl of 038-4603040

image

De 5 principes van Yelloo

Al 25 jaar engineeren en plaatsen we onze steigers, liften en hangbruggen op basis van deze vijf principes:

1. Veiligheid voor alles icon

Al het materieel dat we engineeren en plaatsen is veilig opgesteld. Yelloo personeel wordt voortdurend getraind en gecertificeerd en beschikt altijd over de juiste papieren.

2. Een langdurige samenwerking icon

We gaan er altijd vanuit dat we nog tientallen jaren blij met elkaar moeten zijn. Voor ons geldt: afspraak is afspraak. Wat we afspreken, maken we altijd waar, ook als dat even wat lastiger is.

3. Aandacht voor mens én milieu icon

Voor alle betrokken mensen denken we ook aan het comfort ter plekke. Voor de vakmensen betekent dit dat ze overal goed bij kunnen. Voor bewoners en bezoekers betekent dit het beperken van de overlast.

4. Uitdagende klus? Graag! icon

We hebben de kennis én het materieel in huis voor hele grote of hele complexe projecten. Denk aan de binnen- en buitenkant van een kathedraal of de gevels van 3 aangrenzende flatgebouwen.

5. Het werk moet dóór kunnen icon

Voorspelbaarheid is belangrijk. Wij dragen daar een steentje aan bij met onze doorwerkgarantie. Zo kunnen we bij slecht weer binnen 2 werkdagen aanpassingen op locatie hebben gedaan.

image

Zusterbedrijf Jako

Sinds 2014 is Yelloo officieel zusterbedrijf van Jako. Jako is een familiebedrijf dat zich al 50 jaar richt op materieel voor de eerste fase van een bouwproject: de ruwbouw. De intensieve samenwerking is daarom heel waardevol: Jako richt zich op alles wat nog gebouwd moet worden, Yelloo richt zich op het onderhouden en renoveren van bestaande bouw. We kunnen gebruik maken van elkaars kennis, ervaring en materieel. Dat is goed voor ons, maar vooral voor onze klanten.

Zusterbedrijf Matemco

Sinds juli 2021 is Matemco een zusterbedrijf van Yelloo. De expertise van Matemco in de woningbouw, utiliteit en civiele bouw is een perfecte aanvulling. Yelloo vult Matemco goed aan doordat zij zich richt op het onderhouden en renoveren van de bestaande bouw. Hierdoor kan ingespeeld worden op alle disciplines die tijdens de ruwbouwfase en in de renovatiefase benodigd zijn.

image

Waar we trots op zijn

25
Jaar

We bestaan inmiddels (ruim) 25 jaar en hebben daarom projecten in alle soorten en maten voorbij zien komen.

17.000 m2
Opslagruimte

Gevuld met ons eigen materieel voor veilig werken op hoogte. Van steigers tot bouwliften en overkappingen.

180
Meter hoog

De hoogste hangbruginstallatie die we monteerden aan een industriële schoorsteen.