phone icon

Yelloo.
Partner in Hangbruggen

Projectverhuur: ontwerp, transport en montage
Hangbruggen voor onderhoud en renovatie
Lichtgewicht en geschikt voor vrijwel alle gevels
image

Onze hangbrug installaties

Ideaal voor elke klus aan de gevel, zoals schilder-, schoonmaak- en betonherstelwerk. We hebben een hangbrug voor iedere gevel door onze diverse hoeksecties.

image
image
Rechte hangbrug
image
image
Eenmanshangbrug
image
image
Etagehangbrug
image
image
Hangbrug hoeksectie
image
image
Ronde hangbrug

Modulaire hangbruginstallaties

Met een hangbrug van Yelloo wordt veilig gewerkt tijdens renovatie of onderhoud van een flat of toren. De hangbruginstallaties van Yelloo worden vaak gebruikt voor werkzaamheden aan gevels die met steigers of hoogwerkers moeilijk  bereikbaar zijn. Voor schilder-, schoonmaak- en betonherstelwerkzaamheden is een hangbrug ideaal. Het voordeel van onze hangbrug installaties is dat het modulaire aluminium systemen zijn. Daardoor zijn ze snel te leveren en te monteren. Ook kunnen ze gemakkelijk uitgebreid worden. Dit is handig bij een project met meerdere fases en werkzaamheden. 

image

Iedere gevelvorm

Door het lichte gewicht van aluminium en de beschikbaarheid van verschillende hoeksecties, zijn onze modulaire hangbruginstallaties geschikt voor bijna iedere gevelvorm. Of de gevel nu rond, vierkant of hoekig is, wij hebben een passende hangbrug.
Yelloo begrijpt als geen ander dat een goede planning van essentieel belang is. Doordat wij de logistiek in eigen beheer hebben, garanderen wij dat het materieel op tijd op de locatie is. Onze ervaren monteurs zijn gecertificeerd en monteren de hangbrug vakkundig.

 

Maatwerk hangbruggen

We kunnen desgewenst speciale maatconstructies berekenen, leveren en monteren. Heb je bijvoorbeeld een hangbrug langer dan 16 meter nodig? Of moet de hijshoogte meer dan 50 meter zijn? Dan hebben we de kennis om een oplossing te berekenen en het materieel om hem te realiseren.

image

Onze diensten

Engineering

Onze ervaren enigineers adviseren welke hangbrug installatie het beste bij jouw project past. Een veilige positionering, verankering en montage wordt door ons verzorgt.

Bekijk dienst
image description
Projectverhuur

Veilige hangbrug installaties voor een onderhouds- en renovatieproject huur je bij Yelloo. Van transport, tot plaatsing en onderhoud.

Bekijk dienst
image description
Trainingen

We verzorgen trainingen in veilig werken op hoogte, zowel voor onze eigen mensen als voor externen.

Bekijk dienst
image description
Service & onderhoud

In de werkplaats reinigt, keurt en repareert ons ervaren team al het denkbare hangbrug materieel.

Bekijk dienst
image description

Een veilige hangbruginstallatie nodig?

Neem direct contact op met een van onze adviseurs.

image