phone icon

Ervaren specialist in hangbruggen

Werk veilig op hoogte, bespaar arbeid
Modulair, dus breed toepasbaar
Van gevel- tot brugonderhoud
Zekerheid door groot aanbod en lange ervaring
image

Een hangbrug voor jouw toepassing.

Yelloo levert, engineert en monteert hangbruginstallaties voor elke klus aan een gevel, installatie of kunstwerk zoals schilder-, schoonmaak- en herstelwerk.

Rechte hangbrug

De rechte hangbrug is ideaal voor lange gevels en is geschikt om met meerdere personen op te werken. Maximale lengte 16 meter.

Eenmanshangbrug

De ideale hangbrug om flexibel in te zetten op lastige plekken en waarbij maar één persoon werkzaamheden hoeft te verrichten.

Etagehangbrug

Een etagehangbrug voorziet in twee hangbruggen boven elkaar zodat op verschillende elevaties tegelijkertijd gewerkt kan worden.

Hangbrug hoeksectie

Om niet alleen de rechte gevel te bedienen maar ook de kopse kanten, of net de hoek om, beschikt Yelloo over diverse hoeksecties die gekoppeld kunnen worden aan de rechte hangbruggen.

Ronde hangbrug

Rondom (industriele) schoorsten en andere ronde torens en objecten is gemakkelijk om met ronde stukken te werken om zo dicht mogelijk bij het object te kunnen werken.

image

Iedere gevelvorm

Door het lichte gewicht van aluminium en de beschikbaarheid van verschillende hoeksecties, zijn onze modulaire hangbruginstallaties geschikt voor bijna iedere gevelvorm. Of de gevel nu rond, vierkant of hoekig is, je kunt rekenen op een passende hangbrug. Onze modulaire hangbruggen zijn snel te leveren en te monteren. Ook kunnen ze gemakkelijk uitgebreid worden. Dit zorgt voor snelheid en flexibiliteit op jouw project, zeker als het project meerdere fases en typen werkzaamheden kent.

 

Veilig werken aan bruggen en viaducten

Is een steiger een lastige of onwerkbare constructie op jouw civiele project? Vaak biedt een hangbrug dan prima oplossingen. Eventueel verkeer onder het viaduct of scheepvaart onder de brug wordt minimaal gehinderd en de hangbrug is vaak ook nog eenvoudig te verplaatsen. Omdat met hangbruginstallaties ook vlakke werkvloeren gecreëerd kunnen worden, bieden ze ook nog eens een veilige en prettige werkplek.

image

Interesse in een hangbruginstallatie?

Neem nu contact op met onze adviseur Klaas Kragt

image
image

Maatwerk voor jouw speciale project

Is een standaard hangbrug of steiger geen oplossing? Neem dan nu contact met ons op over onze mogelijkheden voor speciale maatconstructies. Yelloo levert, engineert en monteert deze. Denk bijvoorbeeld aan hangbruggen langer dan 16 meter, of met een hijshoogte groter dan 50 meter. Onze kennis en materieelpakket helpt jou om een passende oplossing te realiseren.