mail icon

Wij zijn Yelloo

Waar u op staat
Al ruim 25 jaar partner in veilig werken op hoogte
De partner in veilig werken op hoogte
image

Samen renoveren we Nederland

Er is veel veranderd in de afgelopen 25 jaar. Neem bijvoorbeeld het op grote schaal verduurzamen van woningen. Door voortdurend met de vakmensen die gebruik maken van ons materieel in gesprek te blijven, passen ook wij onze dienstverlening hierop aan. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld een nieuw type steiger (216-steiger) waarop meerdere vakmensen met verschillende behoeften hun werk kunnen doen. Zo onderhouden, renoveren en verduurzamen we Nederland samen.

image

De mens als middelpunt

Vakmensen verdienen werkplekken op hoogte die veilig zijn opgesteld én waarmee ze overal goed bij kunnen. Sinds onze oprichting 25 jaar geleden is dat ons vertrekpunt in elk project.

We doen dit met de menselijke maat: dat betekent dat we onze klanten behandelen alsof we nog tientallen jaren samen verder moeten. Bij ons dus geen houtje-touwtje oplossingen die eigenlijk alleen maar problemen veroorzaken. Want als alle mensen tevreden zijn, loopt een project in de praktijk veel soepeler.

Duurzaam opereren

We helpen niet alleen klanten verduurzamen, zelf doen we ook wat we kunnen. Zo heeft ons nieuwe pand geen gasaansluiting en wordt het milieuvriendelijk verwarmd én gekoeld middels warmtepompen. Ook gebruiken we alleen LED verlichting en kan alle elektra op afstand bedient worden. Zo laten we nooit meer onnodig een (LED) lampje aan staan.

image

De 5 principes van Yelloo

Al 25 jaar engineeren en plaatsen we onze steigers, liften en hangbruggen op basis van deze vijf principes:

1. Veiligheid voor alles icon

Al het materieel dat we engineeren en plaatsen is veilig opgesteld. Yelloo personeel wordt voortdurend getraind en gecertificeerd en beschikt altijd over de juiste papieren.

2. Een langdurige samenwerking icon

We gaan er altijd vanuit dat we nog tientallen jaren blij met elkaar moeten zijn. Voor ons geldt: afspraak is afspraak. Wat we afspreken, maken we altijd waar, ook als dat even wat lastiger is.

3. Aandacht voor mens én milieu icon

Voor alle betrokken mensen denken we ook aan het comfort ter plekke. Voor de vakmensen betekent dit dat ze overal goed bij kunnen. Voor bewoners en bezoekers betekent dit het beperken van de overlast.

4. Uitdagende klus? Graag! icon

We hebben de kennis én het materieel in huis voor hele grote of hele complexe projecten. Denk aan de binnen- en buitenkant van een kathedraal of de gevels van 3 aangrenzende flatgebouwen.

5. Het werk moet dóór kunnen icon

Voorspelbaarheid is belangrijk. Wij dragen daar een steentje aan bij met onze doorwerkgarantie. Zo kunnen we bij slecht weer binnen 2 werkdagen aanpassingen op locatie hebben gedaan.

image

Otri bedrijf Jako

Sinds 2014 is Yelloo officieel zusterbedrijf van Jako. Jako is een familiebedrijf dat zich al 50 jaar richt op materieel voor de eerste fase van een bouwproject: de ruwbouw. De intensieve samenwerking is daarom heel waardevol: Jako richt zich op alles wat nog gebouwd moet worden, Yelloo richt zich op het onderhouden en renoveren van bestaande bouw. We kunnen gebruik maken van elkaars kennis, ervaring en materieel. Dat is goed voor ons, maar vooral voor onze klanten.

Otri bedrijf Matemco

Sinds juli 2021 is Matemco een zusterbedrijf van Yelloo. De expertise van Matemco in de woningbouw, utiliteit en civiele bouw is een perfecte aanvulling. Yelloo vult Matemco goed aan doordat zij zich richt op het onderhouden en renoveren van de bestaande bouw. Hierdoor kan ingespeeld worden op alle disciplines die tijdens de ruwbouwfase en in de renovatiefase benodigd zijn.

image

Waar we trots op zijn

25
Jaar

We bestaan inmiddels (ruim) 25 jaar en hebben daarom projecten in alle soorten en maten voorbij zien komen.

17.000 m2
Opslagruimte

Gevuld met ons eigen materieel voor veilig werken op hoogte. Van steigers tot bouwliften en overkappingen.

180
Meter hoog

De hoogste hangbruginstallatie die we monteerden aan een industriële schoorsteen.