mail icon

Maak een afspraak

Spreek jouw project door met een van onze professionals
Bespreek jouw uitdagingen voor veilig werken op hoogte
Bij jou op kantoor, op jouw project of bij Yelloo in Hattemerbroek
image

Zo maak je een afspraak

Fijn dat je een afspraak wilt maken met Yelloo. Vul hiernaast je gegevens in en vermeld 1 of meer geschikte momenten bij 'je vraag of opmerking'. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Liever direct een afspraak met ons inplannen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 038 – 460 3040.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

De 5 principes van Yelloo

Al 25 jaar engineeren en plaatsen we onze steigers, liften en hangbruggen op basis van deze vijf principes:

1. Veiligheid voor alles icon

Al het materieel dat we engineeren en plaatsen is veilig opgesteld. Yelloo personeel wordt voortdurend getraind en gecertificeerd en beschikt altijd over de juiste papieren.

2. Een langdurige samenwerking icon

We gaan er altijd vanuit dat we nog tientallen jaren blij met elkaar moeten zijn. Voor ons geldt: afspraak is afspraak. Wat we afspreken, maken we altijd waar, ook als dat even wat lastiger is.

3. Aandacht voor mens én milieu icon

Voor alle betrokken mensen denken we ook aan het comfort ter plekke. Voor de vakmensen betekent dit dat ze overal goed bij kunnen. Voor bewoners en bezoekers betekent dit het beperken van de overlast.

4. Uitdagende klus? Graag! icon

We hebben de kennis én het materieel in huis voor hele grote of hele complexe projecten. Denk aan de binnen- en buitenkant van een kathedraal of de gevels van 3 aangrenzende flatgebouwen.

5. Het werk moet dóór kunnen icon

Voorspelbaarheid is belangrijk. Wij dragen daar een steentje aan bij met onze doorwerkgarantie. Zo kunnen we bij slecht weer binnen 2 werkdagen aanpassingen op locatie hebben gedaan.