mail icon

De Palmen Grift Veenendaal

icon Q1 2021 – Q2 2022
image
image
image
image
Ingezette productgroepen:
Bouwliften

Het gebouw

In opdracht van Hegeman Bouw Partners BV is gestart met werkzaamheden aan De Palmen Grift in Veenendaal. In de appartementen wordt onderhoud uitgevoerd in de keuken, badkamer en toilet. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden worden logeerwoningen ingezet, deze zijn geplaatst naast het appartementencomplex. Bewoners kunnen hier indien gewenst tijdelijk verblijven.

image

De rol van Yelloo

Om ervoor te zorgen dat de bewoners tijdens de werkzaamheden gebruik kunnen blijven maken van de lift in het gebouw is bepaald dat de logistiek van bouwmensen en bouwmateriaal plaats vindt door middel van een transportsteiger van Yelloo. De lift heeft een 380V aansluiting binnen een afstand van 25 meter. De verankering van de transportsteiger is in deze situatie een essentieel onderdeel. Samen met de opdrachtgever is nauwkeurig gekeken en berekend dat de ankers in de juiste ondergrond worden gecreëerd.

Het verloop van dit project

Q1 2021
Q1 2021
Q2 2021
Q2 2022
Q1 2021

Offerteaanvraag vanuit opdrachtgever

image
Q1 2021

In kaart brengen behoefte en passend aanbod doen

image
Q2 2021

Start montage transportsteiger

image
Q2 2022

Demontage transportsteiger en afsluiting project

image

“Dankzij de transportsteiger kunnen de bewoners tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de lift in het gebouw en ondervinden zij geen last van de renovatie.“

person image
Martin Witter
Commercieel manager

Heb je een vraag over jouw renovatieproject?

Neem contact met ons op. Wij geven advies op maat!

image