mail icon

Groot onderhoud 100 woningen Broekslag, Wijhe

icon Q4 2020 – Q3 2021
image
image
Ingezette productgroepen:
Steigersystemen

Het project

In de wijk Broekslag in Wijhe, worden 100 woningen gerenoveerd. De woningen zijn slecht geïsoleerd en de energie labels variëren van B tot E. De isolatiewaarden van de woningen sluiten daarom niet meer aan bij de eisen en wensen van nu. Op verschillende manieren worden energetische verbeteringen aan gebracht. Ook zijn veel onderdelen aan onderhoud of vervanging toe. Samen met de partners voert Salverda Bouw dit project wederom in ketensamenwerking uit.

image

De rol van Yelloo

Yelloo mag de steigers bij dit project verzorgen. In bewoonde situaties zijn altijd obstakels die tijdens het werk overwonnen moeten worden. Een voorbeeld van deze obstakels zijn bloembakken, aan- en uitbouwen en beplanting. Daarom moet tijdens het werk regelmatig een aanpassing gedaan worden in het steigerwerk. Deze aanpassingen worden uitgevoerd door de deskundige steigermonteurs.

We gaan ons bevinden in het privé domein van bewoners. Hiervoor zijn steigerbouwers nodig die juist kunnen communiceren met bewoners. Tevens zijn er woningen tussen die niet meedoen in het renovatie proces. Dit houdt in dat de blokken verknipt kunnen zijn en er wel gewerkt kan worden volgens de regelgeving.

Yelloo moet op hoogte de steigers doorbouwen om een veilige werkplek te creëren voor de bouwmensen. Dit heeft tot gevolg dat we niet voor overlast mogen zorgen bij de bewoners die niet meedoen. De bewoners krijgen vooraf een planning waneer er gewerkt wordt in het privé domein. Er wordt een strakke planning gehandhaafd, omdat we afhankelijk zijn van veel variabelen. Daarom moet Yelloo flexibel plannen.

Het verloop van dit project

Q4 2020
Q4 2020
Q4 2020
Q1 2021
Q1 2021
Q3 2021
Q4 2020

Offerteaanvraag vanuit opdrachtgever

image
Q4 2020

In kaart brengen behoefte en passend aanbod doen

image
Q4 2020

Offerte wordt opdracht, start engineering

image
Q1 2021

Tekenwerk definitief, gereed voor uitvoering

image
Q1 2021

Start montage

image
Q3 2021

Demontage en afsluiting project

image

“Ketenpartners! Samen het werk tot een juist en goed einde maken.”

person image
Martin Witter
Commercieel manager

Meer informatie of advies op maat?

Neem contact op met ons team.

image