mail icon

Projectverhuur

De volledige werkplek op hoogte geregeld door Yelloo. Van plaatsing tot en met onderhoud.

block image

Altijd volgens afspraak

Een groot renovatieproject of een tijdelijke onderhoudsklus? Wij bieden een passende oplossing. Met onze eigen logistieke organisatie en ruime voorraad materieel kunnen wij iedere uitdaging aan. Je krijgt een vast contactpersoon, die geheel op de hoogte is van jouw project. Dit doen we omdat voor ons geldt: afspraak is afspraak. Wat we afspreken, komen we altijd na. 

image
icon

25 jaar ervaring in continuïteit

Het is belangrijk dat een project soepel verloopt: het liefst wil je geen tegenvallers door slecht weer, onnodige (de)montage van extra materieel of bewoners die overlast ervaren. Bij Yelloo hebben we 25 jaar ervaring in het voorkomen van dat soort tegenvallers. We plannen elk project zorgvuldig en regelen het transport en de montage zelf. Tevens inspecteren we de werkplek en voeren we keuringen uit.

Zijn er aanpassingen nodig op de locatie door bijvoorbeeld slecht weer? Geen probleem. Onze monteurs komen langs om het op te lossen, zodat het werk niet stil komt te liggen. Na afloop van elk project wordt al het materieel gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig opgeknapt in onze eigen werkplaats. 

“Een groot project, het liefst met meerdere productgroepen en een inhoudelijke uitdaging op gebied van hoogte, water of toegankelijkheid. Dat vind ik de allermooiste projecten!“

person image
Henk van Lagen
Operationeel manager

Vragen over het huren van materieel?

We helpen je graag verder.

image

Onze andere diensten

Engineering

Onze engineers helpen je graag met het berekenen en plannen van je project.

Bekijk pagina
image description
Service en onderhoud

We onderhouden het materieel in onze eigen werkplaats én op locatie bij de klant wanneer dat nodig is.

Bekijk pagina
image description
Trainingen

In ons trainingscentrum in Hattemerbroek verzorgen we trainingen in veilig werken op hoogte.

Bekijk pagina
image description