mail icon

Service en onderhoud

Yelloo onderhoudt het materieel in de eigen werkplaats én op locatie wanneer dat nodig is.

block image

Materieel in opperbeste staat

Voor jouw renovatie- of onderhoudsproject wil je materieel waar je op kunt bouwen. Daarom wordt ons materieel professioneel gereinigd, gerepareerd en gekeurd door onze monteurs. Hierdoor kun je altijd rekenen op materieel dat in goede staat is. Het onderhoud gebeurt in onze werkplaats, maar we komen natuurlijk ook op locatie als dit nodig is. Ook voor jouw eigen materieel staan onze monteurs klaar. Door het materieel vakkundig te laten onderhouden, wordt de levensduur verlengd.

icon

Moderne werkplaats

In 2020 is ons nieuwe pand in Hattemerbroek opgeleverd en hebben we dit in gebruik genomen. Het nieuwe pand is voorzien van een hypermoderne werkplaats met volledige uitrusting en voldoende ruimte (en hoogte) om al ons materieel te onderhouden. We hebben zelfs diagnostische apparatuur om elektrische problemen met hangbruggen of bouwliften op te kunnen lossen.

Niet-Yelloo materieel
Onze partners zijn van harte welkom om ook niet-Yelloo materieel door onze monteurs te laten onderhouden. We vinden veiligheid het allerbelangrijkste, dus daar dragen we op deze manier graag een steentje aan bij.

image

“Nog te vaak zien we in de praktijk mensen werken op materieel dat niet meer door een keuring hoort te komen. We sporen klanten die zelf niet de mogelijkheid hebben om hun materieel te onderhouden altijd aan om het aan ons mee te geven, dan zorgen wij ervoor dat het weer netjes en veilig is.“

person image
Henk van Lagen
Operationeel manager

Service of onderhoud nodig?

Onze monteurs gaan vakkundig aan de slag voor jou!

image

Onze andere diensten

Engineering

Onze engineers helpen je met het plannen en berekenen van ieder project.

Bekijk pagina
image description
Projectverhuur

De volledige werkplek op hoogte geregeld door Yelloo. Van plaatsing tot en met onderhoud.

Bekijk pagina
image description
Trainingen

In ons trainingscentrum in Hattemerbroek verzorgen we trainingen in veilig werken op hoogte.

Bekijk pagina
image description